slider img

Подарете си усмихнати съседи с Професионален домоуправител СМАЙЛИ ХОУМ

slider img

Решете професионално и ефективно проблемите във Вашата етажна собственост

slider img

Намерете бързо и лесно Професионален домоуправител за Вашата етажна собственост

slider img

Намерете бързо и лесно касиер за Вашата етажна собственост

Нашата мисия

Частен-домоуправител

Устойчиви и ефективни решения на проблемите възникнали в общите части на сградите.
Намиране на най-добрите условия за клиента, чрез събиране и представяне на оферти за ремонт, почистване, ВиК, ел., домофонни инсталации, боядисване или други от изпълнители с добри отзиви и референции филтрирани, чрез нашата практика и по препоръки на нашите клиенти.
Ние зачитаме Вашето мнение – при избор на изпълнители на проекти в общите части на сградата каним и обсъждаме предложенията на всички фирми, включително тези, предложени от собствениците в сградата. Ние сме професионалисти и зачитаме Вашето мнение и личен опит, и уважаваме Вашите права.
Вие решавате – ние изпълняваме.

Професионален домоуправител Смайли Хоум не натрапва на своите клиенти готови решения за изпълнители по техните проекти. Ние предлагаме препоръчани от нашия опит и практика изпълнители за да можете Вие да изберете на конкурентен принцип най-доброто за Вас решение. Професионален домоуправител Смайли Хоум ще включи всички поискани от Вас точки в дневния ред на предстоящите във Вашата етажна собственост събрания, без да слага приоритет на търговските интереси на дружеството.
Законосъобразност, прозрачност и информираност за нас информираността на нашите клиенти е висш приоритет.
Работейки с нас Вие ще получавате информация по достъпен и удобен за Вас начин за всички дейности в общите части на сградата и от значение за общия бюджет.
С поглед към бъдещето – нашият екип разработва иновативни и полезни решения, които ще подобрят общото състояние на общите части на Вашите сгради и ще гарантират извършването на всички необходими ремонтни и други дейности на територията на общите части на етажна собственост в разумен и постижим за Вас период от време.
Полезност и иновация – наш постоянен стремеж е да работим в принос на нашите клиенти.
Ние не се страхуваме от предизвикателствата. Няма да върнем клиент, решаването на чийто проблеми е трудно, защото сме професионалисти и подхождаме с иноваторски дух и творчество към предизвикателствата. Екипът на професионален домоуправител Смайли Хоум се старае да предложи просто и ефективно решение и за най-сложните проблеми свързани с управлението и поддръжката на общите части на сградите. Дори и към момента да не съществува подходящо решение, можете да разчитате, че неговото намиране е в нашия целеви лист и ще бъде постигнато.
Отговорност и високо гражданско самосъзнание.
Ние осъзнаваме голямото значение на правилното, законосъобразното и качественото управление и поддръжка на общите части на етажните собствености, които са неизменна част от инфраструктурата на Българските градове. Ето защо професионален домоуправител Смайли Хоум работи за подобряване визията и състоянието на сградите и прилежащата инфраструктура и екипът ни е готов да зарази с ентусиазма си и най- песимистичния Ви съсед!
Правим хората по-щастливи заедно! Добрите междусъседски отношения са от изключително значение.
Вие имате избор – да стигнете до Вашата врата срещайки враждебно настроени съседи, неработеща домофонна система, неработещ асансьор или неработещо осветление или да оставите решаването на общите проблеми, свързани с поддръжката и междусъседски спорове и напрежението на нас.
Професионален домоуправител Смайли Хоум Ви предлага да замените всички тези неприятни събития с усмихнати съседи, чист и подреден вход, добра събираемост на таксите и прозрачност при разходването на общите средства за да можете да се насладите на своята почивка у дома – във Вашата сграда!

Услуги

Услугите които нашата фирма предлага са:


Професионален домоуправител


Научи повече

Касиер на Етажната собственост


Научи повече

Управление и поддръжка на комплекси


Научи повече

Управление и поддръжка на административни сгради


Научи повече

Управление и поддръжка на офис сгради


Научи повече

Управление и поддръжка на ваканционни сгради и имоти


Научи повече

Услуги за инвеститорите


Научи повече

Еднократни услуги в полза на етажната собственост


Научи повече

Смайли хоум

професионални услуги в сферата на управлението и поддръжката на сгради

11 г.

ОПИТ

2327

УПРАВЛЯВАНИ ДОМАКИНСТВА

368

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

3

ЕЗИКА НА ОБСЛУЖВАНЕ

173

УСПЕШНИ ПАРТНЬОРСТВА, С КОИТО ПОМАГАМЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ